FRESHMADE

FRESHMADE Freshmade

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 39 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Freshmade. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 15:15 Zoals bij mijn vorige bestelling hadden ze opnieuw niet wat ik heb besteld. Mijn tip is om voldoende voorraad te voorzien. 70 minuten wachten voor een broodje om de hoek af te leveren. Jammer. Wat ik kreeg was wel lekker dat nu wel. Vers en smaakvol
23 jun 2022 om 15:25 Lekkere broodjes en snelle levering
17 jun 2022 om 14:54 Zoals altijd, trés bueno.
7 jun 2022 om 14:09 Wat ik had besteld was er niet maar ik ben wel keurig opgebeld en kreeg iets anders. Op tijd geleverd en het was vers. Aanrader dus
12 mei 2022 om 18:04 Heerlijk zoals altijd!! Vaste klanten
21 apr 2022 om 14:27 Zeer lekker! We hadden een grote bestelling maar alles was op tijd klaar en keurig ingepakt. Ik kreeg zelfs nog hulp om het bij afhalen naar de auto te brengen.
30 mrt 2022 om 14:41 Top service !
21 mrt 2022 om 14:54 Heel lekker! Zeker het vers sapje!!herhaling vatbaar:)
14 feb 2022 om 18:28 Super lekkere broodjes! Eerste keer dat ik hier heb besteld en zeker niet de laatste keer
27 jan 2022 om 14:47 Super lekker! Maar duurde 1h om geleverd te krijgen dus tijdig bestellen!
8 dec 2021 om 13:29 Lekkere broodjes. Vers. Tof concept. Voor herhaling vatbaar.
27 nov 2021 om 16:36 Ik at een lekker ceasar broodje, jammer dat er geen gember te proeven was in het immuun booster sapje.